WEDDING BRAINSTORM ​

Zijn jullie net verloofd en vol enthousiasme gestart met de voorbereiding van jullie bruiloft? Gefeliciteerd!

Met een exclusieve Wedding Brainstorm met mij als professional kunnen jullie sparren over alle onderwerpen waar jullie in de voorbereiding van jullie bruiloft tegenaan lopen. 

WIL JIJ JE EIGEN BRUILOFT STRESSVRIJ ORGANISEREN?

Maar wat als jullie beiden weinig tijd hebben om actief met jullie trouwplannen bezig te zijn? Of zijn jullie beiden wat chaotisch, waardoor structuur ontbreekt? En weten jullie inmiddels ook niet meer wat de laatste besluiten zijn naar aanleiding van het Corona-beleid, waardoor de bruiloft misschien (weer) aangepast moet worden?

 

Wedding Brainstorm

Hoe tof zou het zijn wanneer er iemand naast je staat, waaraan je al jouw vragen zou kunnen voorleggen? Iemand die meedenkt en adviseert in elk onderwerp! Waardoor rust en overzicht ontstaat, zodat jullie in minder tijd meer gedaan krijgen en jullie de regie weer terug krijgen over de organisatie van jullie Big Day!

Met een exclusieve Wedding Brainstorm met mij als professional kunnen jullie sparren over alle onderwerpen waar jullie in de voorbereiding van jullie bruiloft tegenaan lopen. Ik denk mee in elk onderwerp en geef tips & adviezen! Because my dreams all have the same goal: to help make everything beautiful and to encourage love!

Wat krijgen jullie precies?

BRAINSTORM SESSIE

  • (online) kennismaking vooraf

  • invullen van een vragenlijst om jullie uitdagingen in beeld te brengen

  • (online) Wedding Brainstorm van 2 uur (uitbreiding van het aantal uren is altijd mogelijk)

  • samenvatting van de Brainstorm achteraf met adviezen & tips om eea nog eens rustig na te lezen

€ 249,- Incl. Btw

 

Wanneer je na een Wedding Brainstorm mij als full-service weddingplanner inhuurt, vervallen de kosten voor een Wedding Brainstorm.

DIT KLINKT GOED! WE MAKEN GRAAG EEN AFSPRAAK VOOR EEN KENNISMAKING!

Nu voor de actieprijs van € 249,-  incl. btw

OVER ELS

Het gezicht achter Ready2Marry ben ik, Els!

Ik stel me graag verder aan jullie voor. Iets wat ik belangrijk vind, omdat we met elkaar op weg gaan om jullie mooiste dag te realiseren! 

Enthousiast, betrokken, passievol, creatief en initiatiefrijk zijn eigenschappen die naadloos bij mij aansluiten. Vul dit aan met een talent voor organiseren, oog voor detail en een warme persoonlijkheid, dan wordt steeds duidelijker wie ik ben.

Sinds 2019 eigenaresse en oprichtster van Ready2Marry, waarin ik mijn passie voor het plannen van bruiloften én het vieren van de liefde volledig kwijt kan!

My dreams all have the same goal:
to help make everything beautiful and to encourage love.

Wat zeggen andere stellen?

'Wat was het fijn dat Els met ons mee wilde denken! Wij wisten zelf even niet meer waar we moesten beginnen, omdat de coronamaatregelen van alles hadden omgegooid.
 Els heeft ons hierbij echt verder geholpen!

Ze luisterde goed naar onze wensen, is heel erg meedenkend en zoekt naar oplossingen! Ze hielp ons om alles op een rijtje te zetten waardoor wij weer meer overzicht kregen. 
Els daagt je uit om op een andere manier naar je bruiloft te kijken wat weer nieuwe inzichten en leuke ideeën meebrengt! Zo bedacht zij het idee van een drive-thru voor onze receptie.
 Ook dacht zij net even aan die belangrijke dingetjes, waar wij nog niet bij stil hadden gestaan, zoals extra hygiëne maatregelen en doorlooproutes.


Daarnaast is Els gewoon een ontzettend gezellig en fijn persoon, wat maakt dat we er echt naar uitkeken om met haar te sparren over de bruiloft.'
ELS HEEFT ONS ZO GEHOLPEN!
'We hebben Els ingeschakeld toen we al volop bezig waren met de voorbereiding van onze bruiloft. Daarin konden we maar geen vlotlopende dagplanning maken, omdat we totaal geen idee hadden hoeveel tijd voor ieder aspect op de dag nodig was.

Zo wisten we bijvoorbeeld helemaal niet hoeveel tijd een fotograaf nodig had, of hoeveel tijd we voor de toost & taart moesten plannen.
Uren hebben we gepuzzeld met goedbedoelde do’s en dont’s van familie en vrienden.

Totdat we compleet vastliepen en Els hebben gevraagd mee te denken.
Na een plezierige kennismaking zijn we een paar uur gaan zitten, hebben we de hele bruiloft doorgenomen van A-Z en hebben we gezamenlijk een dagplanning kunnen maken. Dit gaf ons zoveel rust! Relaxt konden we met de rest van de voorbereiding aan de slag, waar Els ons ook nog waardevolle tips voor heeft gegeven.
 Achteraf hadden we veel eerder met Els in gesprek moeten gaan. Dat had ons veel tijd en stress gescheeld!

HET GAF ONS ZOVEEL RUST!

Een vrijblijvende kennismaking (telefonisch of online) is altijd onderdeel van mijn aanbod, zodat we elkaar alvast iets beter leren kennen!

En bovendien is het voor mij most important dat jullie je bruiloft zo plannen zoals jullie het willen! Zie mij vooral als een sparringpartner, waar je kennis en know-how vandaan kunt halen! En degene die jullie een zetje geeft in de richting die jullie eigenlijk al voor ogen hebben, maar door de chaos en stress even niet meer zagen!

TWIJFEL JE NOG?

Laten we kennismaken!

Nieuwsgierig naar waar ik bij kan helpen? Laten we kennismaken! Ik ben benieuwd naar jullie plannen en ideeën. 

Schrijf onderstaand formulier geheel vrijblijvend in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

READY2MARRY –– SUB –– WORDPRESS 300px

READY2MARRY

Als professionele weddingplanner begeleid ik jullie volledig in het denk- en uitvoeringsproces van jullie bruiloft, zodat jullie onbezorgd kunnen toeleven naar jullie dag van de liefde!

contact

Ready2Marry
06-49818938
info@ready2marry.nl