OVER MIJ

My dreams all have the same goal; to help make everything beautiful and to encourage love

Enthousiast, betrokken, passievol, creatief en initiatiefrijk

Leuk dat je verder hebt geklikt om het gezicht achter Ready2Marry beter te leren kennen.
Ik stel me graag verder aan jullie voor. Iets wat ik belangrijk vind, omdat we met elkaar op weg gaan om jullie mooiste dag te realiseren! Een persoonlijk traject waarin we nauw zullen samenwerken en vertrouwen en verbinding belangrijk is.

Enthousiast, betrokken, passievol, creatief en initiatiefrijk zijn eigenschappen die naadloos bij mij aansluiten. Vul dit aan met een talent voor organiseren, oog voor detail en een warme persoonlijkheid, dan wordt steeds duidelijker wie ik ben.
Ik ben Els Natzijl-Visser, getrouwd met Henri en wij wonen samen met onze dochters, Amber en Channa.
Sinds 2019 eigenaresse en oprichtster van Ready2Marry, waarin ik mijn passie voor het plannen van bruiloften én het vieren van de liefde volledig kwijt kan!

Mijn voorliefde voor organiseren, plannen en coördineren heb ik steeds verder kunnen ontwikkelen in mijn werk als o.a. Staf Secretaresse, Project Assistente en Office Coördinator.
Mooie functies waardoor ik nu mede sta waar ik sta; namelijk iemand die ontzorgt en die alles tot in de puntjes regelt en organiseertOmdat ik het belangrijk vind om als professional te werken ben ik de Vakopleiding tot Weddingplanner gestart en heb deze met succes mogen afronden. 

Els | Minisessies | Yara Photography
Els | Minisessies | Yara Photography

Meer over mij

In mijn vrije tijd ben ik bij mooi weer in de natuur en in het groen vinden. Ik ben gek op het strand (gelukkig wonen we vlakbij) en ik hou van de zon en de zee. Daar kom ik tot rust!
Maar ook in de stad kun je me regelmatig tegenkomen. Heerlijk om daar met vrienden af te spreken of te shoppen.

Daarnaast ben ik dol op reizen, een grote fan van zoetigheid, gek op sushi én niet te vergeten; de kleur rood. Bovenal vind ik het geweldig om nieuwe mensen (en culturen) te leren kennen, om échte connectie aan te gaan.

Omdat ik de Stichting Make-A-WeddingWish Nederland een zeer warm hart toedraag, ben ik actief als wensvervuller. Deze stichting heeft als doel het vervullen van de trouwwens van een aanstaand bruidspaar, waarvan een partner of gezinslid levensbedreigend ziek is.

Willen jullie meer over mij weten en ontdekken wat ik voor jullie kan betekenen? Neem dan contact op voor een gratis en vrijblijvende kennismaking!

Foto’s: Yara Photography