BLOGPOST

Wil jij weten waarom deze quote zo goed bij mij past? ~My dreams all have the same goal; to help make everything beautiful and to encourage love

Hartjes blazen

Herken je dat? Ineens zie je een prachtige quote voorbij komen die je aanspreekt! Een tekst die je vaak met weinig woorden direct inspireert en die super waardevol voelt. Dat overkwam mij ook toen ik net startte met mijn bedrijf als weddingplanner. Ik ga je iets meer over mezelf vertellen!

Do what you love most!

Zo realiseerde ik me ooit dat een aantal zaken best belangrijk voor mij zijn in een baan, namelijk onder andere het ervaren van werkgeluk, passie en vrijheid. Toen ik een aantal jaar geleden de kans kreeg om een loopbaan oriëntatie cursus te gaan doen, greep ik die dan ook met beide handen aan. Waarom? Ik was mezelf kwijtgeraakt in mijn job in loondienst en had minder plezier in mijn rol als directie secretaresse. Tijdens deze cursus kreeg ik het inzicht hoe belangrijk het is om te doen wat je het liefste doet! En voor mij is dat o.a. organiseren, plannen, anderen ontzorgen en bruidsparen te laten inzien dat ze het waard zijn om zichzelf een weddingplanner en sparringpartner te gunnen zodat ze stressvrij naar hun mooiste dag kunnen toeleven!

Take the first step in faith ..

You don’t have to see the whole staircase, just take the first step ~Martin Luther King Jr.
Werk aan de winkel! Want alles wat ik doe, pak ik grondig aan. Dus ook deze stap. Want ik wilde meer gaan doen met mijn inzichten over werk. Na veel overdenken, maar ook luisteren naar mijn gevoel, leek het me een enorme uitdaging om het roer om te gooien. Ik ga weer studeren en wel voor het vak weddingplanner! Want al mijn talenten kan ik hierin één voor één kwijt en I mean, hoe tof is het om onderdeel te mogen zijn, te mogen meeleven en te helpen om bridal couples die geweldige dag te bezorgen die zij voor ogen hebben!

Super scary by the way, want ik was inmiddels de 40 gepasseerd en ik vond dat ik nu toch wel gesetteld moest zijn, ook zakelijk. Anyway, I did it! En na 1,5 jaar studeren en het organiseren van een stage-bruiloft mocht ik mijn diploma in ontvangst nemen!
Na mijn eerste echte bruiloft was ik verliefd! Verliefd op de persoonlijke contacten met lieve bruidsparen, op het samenwerken met die leuke en professionele leveranciers, op het feit dat ik terugzag dat bruidsparen zoveel meer relaxed konden toeleven naar hun bruiloft, en besefte ik hoeveel waarde ik bruidsparen kan meegeven door te sparren, gerust te stellen, advies te geven en mee te denken! Daaruit is ook mijn bedrijfsnaam ontstaan; Ready2Marry. So, let’s get ready to marry!

"The more you praise and celebrate your life, the more there is in life to celebrate" ~Oprah Winfrey

Wat is jouw grootste passie? Waar word jij blij van? Daar heb ik veel over nagedacht tijdens de start van mijn bedrijf. Deze quote van Oprah geeft precies weer waar mijn passie ligt; het vieren van het leven en de liefde! Iedere dag verdient het om gevierd te worden, zo klein en zo groot als mogelijk. Want ik ben er van overtuigd dat hoe vaker je stilstaat bij het vieren van (kleine en grote) momenten, hoe meer er te vieren valt!

Zo vieren wij ieder jaar onze verjaardagen groots! We pakken het goed aan, bedenken een thema, maken uitnodigingen, bestellen catering, plaatsen een grote tent in de tuin, regelen muziek en decoreren de tent passend bij het thema. Met onze familie en vrienden feesten we tot in de vroege uurtjes. Die herinneringen zijn goud waard!

En dan het vieren van de liefde! Nog zo’n favoriet van mij! Want liefde voor elkaar is prachtig en zo powerful! Tegelijk geeft liefde hoop en licht!
In de voorbereiding van jullie bruiloft focus ik er dan ook op hoe tof het is om jullie persoonlijke love story terug te laten komen en echt jullie liefde voor elkaar te vieren!

Let’s get ready to marry!

Zelf kijk ik graag het liefste vooruit. Maar laten we toch even kort terugblikken op het afgelopen jaar. Want hoe challenging was dat voor alle bruidsparen! Ook mijn bruidsparen liepen (en lopen) tegen allerlei uitdagingen aan door het Corona-virus en de maatregelen die daardoor gesteld zijn. Van het verplaatsen van bruiloften tot het verkleinen van gastenlijsten. Van het zoeken naar een nieuwe locatie (omdat de eerder gekozen locatie te klein was voor de 1,5mtr afstand of zelfs failliet ging) tot het cancellen van hun huwelijksreis. Zo had ik regelmatig radeloze bruidsparen aan de telefoon die absoluut niet meer wisten wat ze moesten doen.

Soms zijn er gebeurtenissen of momenten in de voorbereiding of de uitvoering van jullie bruiloft waardoor jullie even vastlopen. Dat overkomt ieder bruidspaar. But, no worries! Focus weer even op waar het echt om gaat en waar het begon .. you two .. de wens om samen een toekomst op te bouwen, om jullie liefde te vieren, op jullie persoonlijke en unieke manier!

 

Neem vooral de tijd om alles op een rijtje te zetten en bedenk met elkaar wat jullie het allerliefste zouden willen om jullie bruiloft optimaal te kunnen vieren. Neem daarna contact op met de gemeente waar je trouwt en check met jullie trouwlocatie welke maatregelen er op dit moment gelden. Bespreek vervolgens met alle leveranciers de mogelijkheden. Uiteindelijk ontstaat een nieuw plan waar jullie weer volop mee aan de slag kunnen! #loveisnotcancelled

Zo, nu weten jullie iets meer over mij! Een paar van mijn life hacks die ik nog graag deel; doe wat je het liefste doet, want daar krijg je energie van! Volg je hart, blijf dicht bij jezelf en stel jezelf open voor nieuwe ervaringen, want die kunnen ongetwijfeld onverwachte kansen creëren, zoals bij mij!
~My dreams all have the same goal; to help make everything beautiful and to encourage love

Gaan jullie trouwen en zijn jullie op zoek naar die trouwlocatie die aansluit bij jullie ideeën? Vul je email-adres in op mijn site en je ontvangt het E-book, How to: het vinden en kiezen van een trouwlocatie. Door middel van dit stappenplan ontstaat overzicht en besparen jullie tijd bij het vinden van jullie droomlocatie.

Op zoek naar jullie perfecte trouwlocatie?

Relaxt op pad om DE perfecte trouwlocatie te vinden? Volg mijn gratis stappenplan en vind die trouwlocatie die matcht bij jullie mooiste dag. Check snel mijn gratis E-book! Enjoy!