INSPIRATIE & LOOKBOOKS

Wil je weten hoe jullie bruiloft er van ceremonie tot feest op een hippe locatie uit kan zien?
Check dan snel onderstaande lookbooks ter inspiratie! Enjoy!

TROUWEN IN DE BOOMGAARD

Willen jullie buiten trouwen in een ongedwongen sfeer die landelijk en romantisch aandoet, dan is trouwen in een boomgaard de ultieme plek om jullie droombruiloft te beleven!
De ceremonie in het gras, bezegeld met een kus onder de blauwe hemel; genietend van de toast met vrienden en familie en het aansnijden van die geweldige bruidstaart; foto’s maken in de natuur en op intieme plekjes tussen de bomen; dinerend aan knusse lange tafels tussen de appel- en perenbomen totdat de schemer valt, waarna jullie tot in de late uurtjes dansend in de boomgaard volledig ontzorgt worden met drankjes en hapjes.

Welk thema jullie ook kiezen voor trouwen in de boomgaard, het past! Bohemian of festival, ecologisch groen, vintage of rustiek of Italiaans, etc.; pick your choice!

Klik voor meer inspiratie verder in het look-book!

TROUWEN OP HET STRAND

Is het strand jullie ‘happy place’? Dan zit je in Nederland goed met verschillende hippe beach locaties aan fantastische stranden.
Met je voeten in het zand, proevend van de ontspannen sfeer van het strand en de warme zon kunnen jullie elkaar het JA-woord geven met uitzicht op zee. Daarna een receptie met Cava, Champagne of zomerse cocktail, een gezamenlijk diner in een exclusieve Beachvilla of sfeervolle BBQ in het paviljoen of op het terras aan het strand, waarna jullie de zon in de zee kunnen zien zakken. Genietend van de Ibiza vibe of Beach style met steigerhouten meubels en lichte kleuren; romance is in the air!

En elk thema dat jullie hebben bedacht, past bij jullie droombruiloft op het strand! So let the waves hit your feet! 

Klik voor meer inspiratie verder in het look-book!

INDUSTRIEEL TROUWEN

Hip & trendy. Trouwen op een industriële locatie!
Metalen trappen, stenen muren, betonnen vloeren; oude fabriekshallen of minimalistische kassen die omgetoverd worden tot een geweldige en stoere trouwlocatie met romantische styling zijn de ingrediënten voor een geslaagde en spetterende trouwdag!  Met priklampen, kaarsen, bloemen of planten en meterslange stof creëren jullie binnen no time een intieme sfeer, wat staat voor een unieke beleving van jullie mooiste dag!
Met een cateraar op locatie die heerlijke gerechten uitserveert aan lange gestylde tafels of trendy foodtrucks waarbij jullie gasten ongedwongen kunnen rondlopen, kunnen jullie de setting uitwerken die past bij jullie als bruidspaar.

Bij een industriële trouwlocatie ben je daarnaast verzekerd van te gekke trouwfoto’s, waarbij het stoere van de locatie gecombineerd wordt met het romantische!

Klik voor meer inspiratie verder in het look-book!

een vrijblijvend gesprek

Zijn jullie op zoek naar DE perfecte trouwlocatie voor jullie trouwdag,
neem dan snel contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking!