INFORMATIE & PRIJZEN

Ready2Marry helpt mee in het denk- en uitvoeringsproces van jullie bruiloft, zodat jullie zonder stress kunnen toeleven naar jullie mooiste dag!

Jullie bruiloft in betrouwbare handen!

Yes, jullie gaan trouwen, congrats! Een heerlijke tijd om met elkaar weg te dromen over jullie mooiste dag!
 Deze periode van voorbereiding is tegelijk superleuk en spannend, maar daarnaast komen er ook allerlei zaken op jullie af die geregeld moeten worden. Regelmatig hoor ik terug dat onderschat wordt hoeveel tijd nodig is om een bruiloft goed te organiseren, een geweldig ontwerp te maken én tijdig te plannen. Gemiddeld zijn bruidsparen hier zelf zo’n 300 uur mee bezig!

Willen jullie ook een relaxte voorbereiding? Hieronder vertel ik je meer over mijn aanbod en de mogelijkheden! 

Full service Weddingplanning

organisatie van A tot Z

Wedding
Coördinatie

professioneel ceremoniemeester

Wedding
Brainstorm

sparren met een professional

Full-Service Wedding Planning (voor de volledige organisatie)

Willen jullie zonder zorgen toeleven naar jullie bruiloftsdag, waarbij de voorbereiding en de uitvoering uit handen wordt genomen en waarbij samen met jullie een uniek en persoonlijk concept wordt bedacht voor jullie mooiste dag? 

Als weddingplanner ga ik jullie daarbij helpen!
Als weddingplanner ondersteun jullie tijdens het hele proces van de bruiloftsplanning bij de opzet en organisatie, de advisering, het onderhouden van contacten, de budgetbewaking én coördinatie op de huwelijksdag zelf, waarbij ik als gastvrouw aanwezig ben. Daarnaast kunnen jullie gebruik maken van het leveranciersnetwerk van Ready2Marry, deel ik praktische en leuke tips en ben ik jullie sparringpartner!

Dit begint allemaal met een vrijblijvende kennismaking, waarin ik jullie als bruidspaar heel graag beter wil leren kennen. We bespreken jullie wensen, dromen en verwachtingen, kijken naar het financiële plaatje en bepalen waar jullie op dit moment staan in de planning.
Na onze kennismaking en jullie ‘go’ om met elkaar op weg gaan, ga ik vol liefde aan de slag om jullie mooiste dag tot in detail uit te werken!

candice-picard-kNyUPOgfHAA-unsplash_verkleind

Deze service bestaat o.a. uit:

♥ Creëren plan van aanpak
♥ Creëren lookbook met sfeerbeelden
♥ Maken en bewaken begroting
♥ Max. 4 locatie bezoeken
♥ Max. 3 voortgangsgesprekken
♥ Indien gewenst aanwezig bij afspraken leveranciers

Investering v.a. € 3950 incl. BTW

♥ Mogelijkheid tot overleg via email
♥ Contacten onderhouden met leveranciers
♥ Opstellen draaiboek en ceremoniemeester brief
♥ Gastvrouw op de bruiloftsdag
♥ Evaluatie na de bruiloft

Natuurlijk is geen bruiloft hetzelfde, daarom wordt na het kennismakingsgesprek een offerte op maat gemaakt.

 

Wedding Coördinator (professioneel ceremoniemeester)

Zijn jullie zelf enthousiaste planners en willen jullie de voorbereiding van de bruiloft in eigen hand houden, maar wel optimaal kunnen genieten van jullie bruiloftsdag met familie en vrienden? Ready2Marry biedt hiervoor een professioneel ceremoniemeesterschap aan.

Wat kunnen jullie verwachten?
Ik stap ongeveer 8-6 weken voor de bruiloft in. Tijdens een uitgebreide kennismaking luister ik naar jullie wensen voor de trouwdag en inventariseer ik welke acties nog opvolging nodig hebben.  De definitieve afspraken met jullie leveranciers worden gecheckt en ik leg contact met de trouwlocatie voor een laatste detailbespreking. Indien nodig help ik jullie bij en het maken van de ceremoniemeesterbrief.
Daarnaast maak ik een gedetailleerd draaiboek voor de bruiloftsdag, die we een aantal weken voor de bruiloft samen doornemen en op de dag zelf ben ik als gastvrouw aanwezig om jullie gasten een warm welkom te geven en te zorgen dat jullie dagplanning soepel verloopt.  Ik ben de hele dag het aanspreekpunt van jullie gasten en uiteraard voor jullie als bruidspaar, zodat jullie onbezorgd en ontspannen kunnen genieten van een fantastische trouwdag!

Investering v.a.  € 1900 incl. BTW 
Omdat iedere bruiloft en ieder bruidspaar uniek is, vind ik het belangrijk om jullie tijdens de kennismaking beter te leren kennen. Ik maak na ons gesprek graag een offerte op maat.
Verschillende opties zijn bespreekbaar.

Wedding Brainstorm (sparren met een professional)

Weten jullie niet waar te beginnen met de organisatie van jullie bruiloft, lopen jullie vast met het maken van het draaiboek of hebben jullie vragen over budget, locaties of andere specifieke zaken?
Dan biedt een Wedding Brainstorm uitkomst!

Stel al je vragen!
Tijdens dit gesprek, dat op ieder moment in de voorbereiding kan plaatsvinden, kunnen jullie alle vragen aan mij stellen en help en adviseer ik jullie in het uitdenken van een persoonlijk trouwconcept, dat past bij al jullie ideeën en dromen. Na het gesprek ontvangen jullie een uitgebreid en overzichtelijk verslag, zodat jullie zelf snel aan de slag kunnen!

Mochten jullie aan één gesprek niet voldoende hebben, dan plannen we uiteraard een vervolggesprek in.

Investering v.a. € 295, incl. BTW (v.a. 2 uur)
Vraag gerust naar de mogelijkheden bij uitbreiding van uren, waarbij ik een mooie korting kan aanbieden.