REVIEWS

Kind words ♥

Bruidspaar J & J, juli 2020
“Wat was het fijn dat Els met ons mee wilde denken! Wij wisten zelf even niet meer waar we moesten beginnen, omdat de coronamaatregelen van alles hadden omgegooid.
Els heeft ons hierbij echt verder geholpen! Ze luisterde goed naar onze wensen, is heel erg meedenkend en zoekt naar oplossingen! Ze hielp ons om alles op een rijtje te zetten waardoor wij weer meer overzicht kregen.
Els daagt je uit om op een andere manier naar je bruiloft te kijken wat weer nieuwe inzichten en leuke ideeën meebrengt! Ook dacht zij net even aan die belangrijke dingetjes, waar wij nog niet bij stil hadden gestaan.
Daarnaast is Els gewoon een ontzettend gezellig en fijn persoon, wat maakt dat we er echt naar uitkeken om met haar te sparren over de bruiloft.

Wij zouden Els zeker aanraden als weddingplanner!!”

Foto: Linda-Jane Fotografie

Foto: Nico Basten

Bruiloft R & H, 5 september 2019
“Wát een dag! We hebben enorm genoten van elk moment!
We hadden ons geen betere weddingplanner kunnen wensen! Alles was tot in de puntjes verzorgd en we hebben niks gemerkt van eventuele afwijkingen van het plan. Els had een mooie balans tussen initiatief pakken en op de achtergrond blijven.
We kregen van de dag gasten teruggekoppeld dat het een hele fijne en onbezorgde dag was, en wij sluiten ons daar volledig bij aan!
We waarderen enorm hoeveel Els voor ons heeft gedaan in de voorbereiding en uitvoering van onze bruiloft.
We raden Els dan ook zeker aan!”

“Els van Ready2Marry is de aangewezen partner voor het creëren van belevenissen op maat. Zij kijkt naar wensen en vooral behoeften van de klant en dat maakt het plaatje compleet.
Vanuit waarden en normen en tradities in een modern jasje weet zij wensen feilloos om te toveren tot echte belevenissen.“

   Danielle van der Lee

Foto: Linda-Jane Fotografie

Foto: Linda-Jane Fotografie

Bruiloft M & I, 6 juli 2019

Bedankt voor al je inzet voor en tijdens onze bruiloft!
Wij hebben een geweldige dag gehad!
Veel succes met je werkzaamheden voor de stichting Make-A-Weddingwish Nederland”.


Deze bruiloft is tot stand gekomen door de Stichting Make-A-Weddingwish Nederland die als doel heeft het vervullen van de trouwwens van een aanstaand bruidspaar waarvan een partner of gezinslid levensbedreigend ziek is.